Bra uppdate.

Hej, väldigt bra uppdatering på denna bloggen. Tilda bloggar mest på den andra bloggen. Och öhm jag... ahh,,,
Nu känner jag saknaden efter min underbara kompis... Klara....hon bor en bit ifrån mig och vi träffas inte jätte ofta direkt... Men jag och hon försöker hitta på lite saker nu. I sommras när vi hade kräftfiske var hon där.. Sen orkade dom inte hämta henne så hon sov över hos mig.. sen stannade hon dan efter det... Sen en till natt...  Hela den helgen spenderade jag med henne... min söta lilla Klara..
Sen känner jag att jag längtar ENORMT till höstlovet.. jag och min farbror hade planerat att bila ner till ITALIA men vi ändrade oss eftersom det tar några dar att åka dit... sen hem. Skulle inte kunna va där så länge som jag vill.. Synd. Men jag och min mamma kom på en annan idé som jag gillar starkt den med. Buuuuuuuuut, det kommer vara en hemlis tills det händer... om det nu händer.
Oj, känner att jag är vääääääääldigt rolig nu (ironisk) så jag tänkte sluta att uttråka er.. Godnatt.

Fick hem skolfotona idag... bild på dom kommer :)
Det står APA skrivet i min panna :O

Lokadasablaaaa

Hej, jag har INGET att skriva... känns rätt meningslöst. Men, imon är det skolan igen får ju göra det bästa av det.
Buut, idag åt jag och min familia på resturang men utanför var det en stoooooooor lekplats som alla sprang mot och hoppade upp på.
Maten smakade väldigt gott så jag hade tatt mycket så jag var grymt aktiv för att jämna ut det lite smått.
Jag sitter här och tänkte på hur mycket jag är beroende av mina kompisar. Dom är ju i stort sätt mitt liv. Sen kom jag på, när vi gått ut nian kommer jag flytta hemifrån och då kommer min klass splitras... och det är ungefär för evigt då. Är det det jag vill? Nej, jag vill ha kontakt med dom, jag vill ju ha dom i mitt liv. Mina kompisar jag har nu kommer inte betyda nått i framtiden... eller inte mer än min barndoms räddning.
Och jag vill så gärna att dom ska betyda: Mina bästisar då med... men mitt liv kommer förändras så mycket i redan gymnasiet. Nytt liv i stort sätt. Det enda som kommer va samma sak det är jag och min familj.



Ser lite oskyldig ut.... min nalle slog mig sen :(
Lite snabba bilder på mig och min söta nalle. Nu ska jag inte störa er mer

TILDUR!

Har skaffat en egen blogg.... !
Den är inte färdig än, ska fixa en riktig header snart. Några tips på vad jag kan ändra etc.
http://tildursliv.blogg.se

Duscen sen Isaberg

Hej, nu ska jag duscha sen ska jag och min familia åka till Isaberg för att äta gott och fira min moder och padre för på Tisdag har dom varit gifta i hela 25 år. Känns helt konstigt.
Men jag bloggar när jag kommer hem och lite så.

Cäm update

Tjä, eller ah, godmorgon för om som faktiskt sover tills nu...
Själv vaknade jag att ett duns från brors rum klockan sex imorse. Hans flickvän tappade medvetandet i några sekunder och föll ihop, jätte läskigt. Hon mår bra nu som tur är. Jag blev livrädd...
Nu ska jag börja plocka iordning i mitt rum, städa det ordentligt sen i eftermiddag ska jag städa där nere. Knakse ska dra in till simon om jag hinner lite senare också.
Ser lite mustig ut idag, thihi.. men det får man väl leva med!
Ska även ladda batterier till min urusla gamla kamera... så slipper jag använda camen hela tiden.
Vi hörs ungar!

Bowlingen...

Tänkte säga hur våran underbara dag har varit...
'
När vi var färdig fixade så drog vi till ett ställe.. där vi skulle bowla... Men dom hade inte öppet, så vi drog till ett bil ställe för att vi tydligen ska köpa ny bil..? Så kollade vi på bilar, jag och Ma pratade lite. Sen åkte vi tillbaks till bowling hallen för att se om dom hade öppet. Det hade dom ju inte.
Så vi drog till en resturang eftersom vi var hungriga. Vi drog till den bästa resturangen i småland.
Jag åt så jag nästan sprack...
Sen tänkte vi att vi drar till ett annat ställe för att se om dom har öppet, lyckligt vis så hade dom det. Så vi spelade i över en timme... Min bror vann allt, men jag kom faktiskt tvåa.. Ma kom sist. ehhehehhe
När vi kom hem var klockan 5 ungefär.. så jag och emma gick in.. Jag klippte upp hennes hår lite och vi chillade med lite hög musik. Efter det drog vi ut och gick lite och tog en massa knas bilder...
Lyckad dag!

Mys, mys, mys

Tjä, ehm... Just nu sitter jag och försöker mysa till det med mörker och lite tända ljus.
Imorgon ska jag duscha, städa nere i duschen och bastun. Eftersom nästa helg ska vi festa lite... Fyller ju faktiskt år på fredag. Ska bli jätte mysigt att få ha alla mina tjejer hos mig, vi ska ha en allmänt mysig spa-kväll sen drar vi till byn för att bara gå runt och ha allmänt roligt, sen ska vi bara dra hem till mig igen för att mysa ner oss iundervåra filtar och kolla på en massa film. Längtar, sen på lördagen så ska min släkt komma för att käka lite.. ska bara mysa hela helgen.!
Ville bara slänga in min mustiga skolfoto bild. ^^

Bowling!

Hej, nu har vi gjort oss iordning inför bowling.. vi tänker vinna alltsammans nu.
Men jag tänkte att ni kunde få ett litet inlägg innan vi drar. Eftersom vi åker vilken sekund som helst.

That's why I smile

Hej, Fredag morgon och jag sitter hos Tilda. Hon fixar det sista innan vi sticker till skolan.
Jag kom hit vid 8. Då åt vi och sånt. Så snart ska vi åka till skolan, inte särskilt kul...om man inte vet vad som kommer hända ikväll och imon, då kan man härda ut hela skolan. Buut, tonight blir det Tilda imon blir det Tilda och på Söndag ska vi ut och äta (familjen) mamma och pappi har vatt gifta i 25 år på Tisdag så vi tänkte fira lite med att äta gått.. Så på Söndag kommer hela familjen vara samlad... eller typ... min bror kanske inte kommer vara hemma. Han och hans vänner ska till Liseberg och ha det kul där. Men han ska försöka komma hem för att fira.

You're the one to blame

Hej, jag sitter just på mitt rum och väntar på svar från min mamma om jag kan följa med Tilda och bowla in the weekend.
Buut, idag har jag tapetserat min gaderob med afficher på massa artister. Och med två papper jag skrivit.
Lithium står det på den ena och te echo de menos på den andra.
Imon har jag sovmorgon sen tre lektioner, sen på kvällen blir det antagligen att hänga med ett par kompisar, annars blir det tråka hemma med familjen och en påse utsökta chips.
Okej nu är det bestämmt. På Lördag åker jag och Tilda och bowlar, och imon sover jag och Tilda över till Lördag :D
Buuut, ni får ett inlägg imorgon.


snabb vlogg....

yes, en liten uppdatering... lite sådär halvtråkig men en lite sådär halvförkyld röst!
Man hör inte så mycket... så, ja... ^^


Bra bloggning!

Hej,skit bra bloggning eller vad säger ni? Men vi har inte tid eller lust... t.ex mycket läxor nu och vänner.
Men ska försöka koppla bort lite saker och lägga in lite mer inlägg. Buuuut... idag har jag inte gjort så mycket än... får se vad som händer.
Jag kommer blogga mer sen, men tänkte bara slänga in ett litet inlägg för att visa att bloggen inte är glömd.

Vinnaren av tävlingen!

Vinnaren av AAGAARD´s armband blir.....
Vi vill att du tar kontakt med oss på facebook.. ♥

Hajk

Hej, nu har både jag och Tilda vatt på hajk inatt. Hajk är att vi åker ut mitt i skogen och sover i ett vindskydd. VI brukar tända en brasa och ha det väldigt mysigt.
Men nu har jag kommit hem och har duchat och klätt på mig lite frächare kläder, ska nog snart äta eller något liknande.
Inatt dygnade jag och Tilda men trött var jag, så när klockan var 07.00 somnade jag till 07.30. Och Tilda ungefär domnade bort.
Sen vaknade alla och det blev fullt kör igen. Inatt kan jag säga att det var iskallt och brasan var bara ett måste. Annars skulle jag messa efter nån som skulle komma och hämta mig.
Idag blir det vila sen imorgon kommer jag antagligen köra lite cross med en kompis... Men innan dess blir det nog bloggning.

A fast campic

MaTilda

Hej, sitter hemma hos Tilda. Jag sitter vid datan medans hon håller på med mitt hår.
Skolan börjar vid 09.30 för oss idag så vi har lite kul tills dess.
Vi är lite galna...
Älskar dig gumman! <3

That's all i'm asking for

Hej, idag var det orgenteringsdag i skolan och hur det gick dä för mig och Tilda har jag ingen lust att skriva.
Men idag är det inget och därför kommer jag sitta hemma och tråka. Men det är endå rätt skönt för mitt rum känns rätt trevligt.
Buuut, igårkväll låg jag i sängen och lyssnade på musik och tänkte: Vad ska jag skriva för text imon? Jag kände liksom för att skriva nåt speciellt. Nåt som jag hoppades skulle nå fram till en person. Jag kom på vad jag skulle kunna skriva.  Men sen idag när jag spran i skogen och tänkte på nåt annat än himla vattnet som var exakt överallt. Då kom jag på att, nej om jag skriver det kommer det inte bli kul för någon annan än en enda person. Så där var jag ännu en gång när jag fösöker komma på nåt. Har hamnat i den positionen alltförmånga gånger.


Öhm.. aa, jag är typ helt upptagen 4 helger framåt. Jätte kul! Men rätt tröttsamt. Men jag måste också bestämma en helg jag ska vara med en annan kompis... Typ den 7 or something.

2 years to go....

Shap... Om nån timme ska Ma hämta mig, vi ska gå och träna lite zumba. ^^
Först så ska jag käka mina fina cornflakes kakor som jag slängde ihop nyss. Innan jag tränar ska jag bli fet! skämt åsido.
min undercut har blivit jävligt lång, kommer tyvärr ta 2 år innan den är lika lång som migg vanliga hår. Usch, vad jag ångrar mig.. !!

Mitt inspirerade hår.

Hej, nu har jag typ kommit på hur jag vill ha mitt hår för nu... innan jag flyttar hemmifrån.
Jag vill ha sne lugg, min naturliga hårfärg om inte ljusare/mörkare vet inte vilket av det. Sen vill jag ha svart underhår.
Öhm, om ni inte fattar kan ni få se en bild.
Fast Avrile har inte sne lugg.. men aa annars...
Men iallafall. Idag är det först brass för min del sen Zumba för både min och Tildas del.
Så vi ska jobba lite senare ikväll. Svettas och ha övernaturligt kul.
Sen ikväll ska jag kanske typ plugga. Skriva några frågor till någon advokat. Har själv drömt om att bli en ett tag nu.
Han ska komma till skolan på Måndag och snacka med vår klass... (dudududuuuu)
Nej vi har iunte gjort nåt..... tror jag.

Mitt framtida hår.. typ...

Jag ska ju spara ut mitt hår. Funderar även på att käka sånnadär tabbletter som ska hjälpa håret med blodcirkulationen osv... Vill ungefär ha den lägnden som på bilden nedanför, lite kortare kanske. Älskar även hennes hårfärg...!
Ska nu bara låta det växa, inte platta, inte locka.. ingenting. det ska bara få vara... Sen ska jag klippa topparna och slinga mig.  Tänker dock inte ha en rosa slinga...  Åh, jag vill att ett år ska vara över..
Min förebild


Ardell 105

Jag bli bara förbannad.... Mina sömnproblem dödar seriöst mig....
Kunde inte somna igår natt, låg vaken och bokstavligt talat kollade upp i taket i kanske 1-2 timmar. Somnade och vaknade i en timme igen. Så när jag kom hem från skolan så somnade jag ju direkt efter jag hade ätit.
Samma gammla visa..
Resten av kvällen ska jag fixa iordning mitt rum, senare ska jag bara sitta och slappa. Måste även slönga mina underbara lösögonfransar. Ska så fort som möjligt köpa nya...

Naglar...

Hej, jag lovade i förra inlägget att jag skulle lägga in bilder på mina fiiiina naglar. SÅ här är dom.

Rosa-SIlver var dom jag hade i helgen. Lila och blå är dom jag gjort idag.
Så fina är dom. (preatty ironisk) BUUUUUUUUT. i helgen var jag i halmstad därav så dålig bloggning. Hade nämligen verken internet eller dator.Så det blev lite svårt. Vad gjorde vi i halmstad? Jo min familj hälsade på i våra kompisars stuga. Riktigt trevligt.
Men det sas att det åskade i strora delar av landet, vilket det gjorde i Halmstad oxå... så vi bestämmde oss för att sätta oss i en bil och åka en runda i Halmstad. Det finns stora mäktiga hus som dom har som sommarstugor. Vi såg en herrgård tillochmed... den var en sommarstuga. Helt idiotiskt. Om ni vill veta mer får du fråga.

Suuuk.

Hej, dålig uppdatering.
Jag har nämligen varit i Halmstad hela helgen. okm hem igår kväll.
Idag är jag sjuk... eller jag mår illa så bestämmde mig för att stanna hemma. Kändes rätt skönt även ifall jag hatar måilla.
Jag sa till mamma att jag bara mådde illa men jag slapp skolan endå.
Japp... öhm.. senare ska ni få bilder på mina fiiiiiiina naglar... som ah, ser ut som dom gör.
Jag målade dom lite snabbt på monnen. Sen ska ni oxå få se målnignen av helgen. Känner mig lite smått "dumihuvet" som har dagens naglar på ena handen och helgens naglar på andra.... xD
Men nu ska ni få en snabb "crazy" morgon pic.


På den sista höll jag på att skratta ihjäl mig... om ni undra...
Buuuut....NU ska jag ladda ner lite filmer jag kan se...

seeemst heeest

Shaaaaap, denhär bloggen blir ju mycket uppdarterad ^^
Nej, men jag har mått dåligt både fysiskt och psykiskt.. så det är min ursäkt.. Imorgon är det måndag igen.. back on track.. Har bestämmt att låta mitt hår växa så det blir rätt så långt, ska först klippa topparna. Men jag ska inte färga eller slinga det på ett tag iallafall. Tänker vänta...
Vilket jävla väder vi har haft, usch... Åskat blixtrat och regnat så in i helvete.
Skitigt hår, myes... Ska ner i bastun och sätta in en inpackning och ha anisktmask ikväll. Ska bli lite spa tid med mor min. ♥

uv..

Hej, kom just hem från Uv. När jag och Tilda gick hem regnade det. Så mamma kom och hämtade mig för jag är förkyld.
Men nu sitter jag i mitt torra rum och bloggar till er. På Uv var det rätt kul, vi  skrattade rätt mycket.
Imorgon är det sovmorgon med jag och tilda ska till skolan vid 08.10 för att vi kan.
Men på lördag ska vi till Bursseryd.. jag tilda och julle och selma. Vi ska träffa några vi mötte på uvlägret i sommras.
Jag har inte vart där eller träffat dom sen uv lägret vilket dom andra har.
Men aa.. jag har inget speciellt att skriva för tillfället så nu ska jag lägga mig på golvet och spela död.

Svar...


Stefan LivLös

Hej. Idag kommer Ma, vi ska plugga fram lite i matten. Så kan vi ta det lungt på lektionerna... ^^
'
Vill faktiskt bara skriva lite o det där med Stefan Liv.
Visst, det är tragiskt att han dog igår.... Men man behöver inte göra en sån stor affär av det.
Han är väl ändå som vilken person som helst?
Man borde få skämta om döden... t.ex. Stefan Livlös...
asså, jag tycker det ju är synd om hans närståeende. Men folk dör varje dag.
Ska vi alla uppdartera våra facebook-statusar över varrenda person som dör?
Jag tycker det är lite överrkurs, alla kommer dö någon gång.
Han är en legend för många, men han skulle ju dö någon dag. ALLA kommer dö någon dag.
Han är lika mycket värd som du, din mamma eller din vän.
'
Många sörjde att Michael Jackson dog, några tog t.o.m självmord för detta.. men man visste att även han skulle dö..
Förstår ni hur jag ser på det hela?


Hounungen är stulen!

Hej, vilken dag!
Jag menar först http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13588166.ab
Stefan Liv har dött. Hände en sak i skolan och nu har jag liksom inget att göra.
Igår var ju zumban, var typ dö kul. Men jag såg nog ut som en liten apa som hoppade runt på golvet.
Det regnar just nu, toppen väder.
Kanske dags för lite mysstund för emma... vilket betyder en film.

i never ment to hurt you

Phu, zumba är inte lätt. Svettated som en lite gris. Men det är ju skit kul, träningsverken kommer säkert så småningom...
Kom hem efter zumban, åt toast och duschade. Är helt uttmattad, har faktiskt tänkt att ladda ner musik till mobilen nu, sen dags att sova lite.

Plugga

Hej, nu ska jag och Tilda plugga!
Vi ska plugga SO och MATTE. MATTE är lila och SO är blå om ni ville veta. Matten är lite läxa men mest att vi ville komma långt fram och ha ett försprång. Sen SO:n  ska vi ha läst nio sider tills imon. Och vi ska fatta allt oxå.
Men som ni kanske redan vet ska vi om en stund (timmar) till zumban och dansa och ha allmänt kul. Sen ska jag hem och ladda ner lol.
Ni kan få en liten bild, en liten snabb cambild.
Don't forget the tääääääääävliiiiiiiing.Click here.

sparkling angels, can´t you see?

Shaaap, igår blev det ingen bloggning av någon av oss. Men jag tänkt uppdatera lite snabbt...
Idag har vi haft skolfoto, bliderna kommer upp när vi får dom. Jag hoppas det blev bra. Fast igentligen skiter jag i hur man ser ut på en bild som massor får.
Följ vår blogg med Bloglovin
Senare idag kommer Ma och vi ska plugga matte, sen ska vi sticka och träna ikväll.

Söt liten video...

Lite fail redigering, men ah ^^


Tävling!

Regler:
- Skriv "Jag är med" i en eller flera kommentarer, OBS PÅ DETTA INLÄGGET!
-Gilla oss på facebook [HÄÄÄR]
'
För en extra chans skriv ett simpelt inlägg på din blogg, vi granskar eran bloggar när ni kommenterar...
Tävlingen avslutas den 18 september


ShapShap!

ShapShap!
Idag drar jag och Ma + min bror och hans tjej och bowlar.
Igår kom Ma till mig ungefär halv 10 på kvällen, så hon stannade över här inatt... SÅATTEHHH...
Har även fixat designen som ni kanske ser, tyckte om headern ^^
Mustig bild :3

Dåligt av mig!

Hej, sämst bloggning av mig.
Men i Fredags var jag på Ullared hela dan, så då blev det ingen bloggning, och igår var jag och badade sen hem till Tilda och vi har fixat med designen hela dan och igårnatten. Men nu när Tilda är i duschen passar jag på att blogga.
På ullared var jag med om så mycket så jag kan inte berätta direkt.
Men det var kul och så. På badet var det också kul, har varit där en gång innan med en kompis. Men.. öhh..
Men om nåt helt annat. Vi är inte riktigt klara med designen än, men på god väg.
Ingen anning om vad jag ska skriva om nu...

..............

DESIGNEN ÄR INTE FÄRDIG!

well...

Mje, det blev ingen bowling idag. Men imorgon ska vi dra dit.
Ikväll ska vi äta tacos, mysa och käka godis. Har en jävlig huvudvärk... Så somnade typ klockan 2, vaknade nu.
Syns det?
måttligt glad, va?

Danger is somthing to play with

Hej, kass uppdartering på dehär ointressanta bloggen :)
Men har verkligen INTE vart på blogghumör dom senaste dagarna, men kännde för att slänga in ett inlägg nu.
Idag ska jag inte göra något, kanske ska dra och bowla, även städa lite...
'
Imorgon är inget planerat heller. Tråkigt liv, ja....
Igår kväll hade jag jätta mysigt jag och några vänner bara gick runt i samhället och var allmänt coola. hihi
Har inget mer att skriva, men skriver lite senare.
Lite små fräck bild från imorse... ^^

I dont care anymore...




RSS 2.0